torstai 1. joulukuuta 2011

Seinäpintojen ideointia..

Viimeksi nuoruudessani on kotonani ollut tapetteja seinällä. Tapetti tuntuu jotenkin vieraalta ja työläältä, mikäli seinän ilmettä haluaa myöhemmin muuttaa.

Näillä näkyminen seinät kautta linjan maalataan valkoiseksi (sävy vielä on arvoitus), samaten katto rapataan ja maalataan valkoisella. Muutamia maltillisia tehosteseiniä olisi kiva laittaa.

Tikkurilan Taika-maaleilla saisi maalattua ihan kivoja, eläväpintaisia efektipintoja. Niitä kenties voisi taitella pari. Toisaalta rautakaupassa eilen tuntui, ettei mikään oikein natsannut. Hm...

Keittiöön saarekkeen päähän tulee varmaankin liitutaulumaalilla pieni osa, johon on hauska kirjoitella vaikka päivän menu tms.

Tyttäreni huoneeseen ajattelin yhtä tehosteseinään, joka voisi olla räväkämpi, poiketen kodin valkoisesta linjasta. Seinä voisi olla vaikka vihreä ja siihen jokin kiva sisustustarra. Tai seinän voisi kokonaan tapetoida. Onnellisten heimo -verkkokaupassa on tarjolla kaikenlaista suloista ja tyylikästä, kuten nämä Ferm living:in tarrat ja tapetit:






Etsy.com vaikuttaa myös lupaavalta verkkokaupalta, jossa on myytävä myös mm.seinätarroja.

Päivän kuva-arvoitus

Arvaatteko mistä kuvat?

Jeps, välikatosta. Kattoa on tehty (=mieheni ja pari auttavaa kaveria) hartaasti iltaisin, onneksi sentään ei vielä pakkaset tulleet päälle. Tänään on ilmeisesti puhallusvillat puhallettu kattoon.


Minulla sen sijaan on ollut siivouspäivä nykyisessä kodissamme. Samalla suunnittelen seinien pintamateriaaleja. Niistä seuraa juttua...