tiistai 6. syyskuuta 2011

Huonekaluhaaveilua

Pintamateriaalien valitsemisen ohella on jo hyvä aika suunnitella mitä huonekaluja pitää/saa hankkia tulevaan kotiin. Lähes kaikki joudumme hankkimaan, sillä viimeiset vuodet on asuttu reilu kolme kertaa pienemmissä huusholleissa.

Monet hankinnat tullaan tekemään Ikeasta, ei sitten harmita kun ruokapöytä on turmeltu lasten toimesta. ;) Tapiovaaran Pirkka-pöytä siintää haaveissa, mutta ehkä sitten myöhemmin.

Yksi arvokkaimmista hankinnoista tulee olemaan suomalaisen AVA roomin suloinen sänky lapselle, ja parin vuoden sisällä toinen sänky siihen päälle. Kids-mallissa on hyvät mitat, huoneeseen jää myös tilaa leikeille.

Ensi viikolla taidan piipahtaa noutamassa repullisen ideoita Helsingin Habitare-messuilta!

3 kommenttia:

 1. No joo, pöydän pinta toki kuluu, kun reippaat tenavat siinä askaroivat. Vaan sehän kuuluu elämään, iloiseen! Mukavia ideoita jälleen. :)

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on, ja saakin kulua.

  Voi olla, että päädymmekin klassikko Muuramen Jollaan. Sen etu taasen on sängyn säätömahdollisuudet (pituus).

  Aikamoista pähkäilyä, sanon minä!

  Ps. Habitare oli ehkä pieni pettymys. Rain-shower tosin teki vaikutuksen ja kaverilta sain hyvän vinkin kipaista saksalaiseen nettikauppaan.

  VastaaPoista
 3. Sängyn säätömahdollisuus on oivallinen asia. Hyvät lastensängyt on kautta aikojen tehty säädettäviksi, jolloin käyttömahdollisuudet laajenevat ja niitä ei tarvitse heti kierrättää.

  VastaaPoista