tiistai 22. marraskuuta 2011

Jäniksen selässä...

No niin, nyt pitäisi saada vessaan laatat ja sassiin. Kylppärin seinistä tuli hieman pliisut, isoa valkoista laattaa, joten sen johdosta ravasin tänään illalla laattakaupoilla. Huh!

Mikään ei oikein kolahtanut, moni kuviolaatta tuntui liian "tätimäiseltä" ja moni erikoinen kuvio liian erikoiselta kestääkseen aikaa kyllästymättä. Valkoiseen kiiltävään laattaan ei varmastikaan heti kyllästy, mutta olisi mukavaa löytää jokin sopiva laatta yhdelle seinälle tai efektiksi.


Laattapisteen Firenze laatta


Katselin Laattapisteellä Firenzen mosaiikkikuvioista laattaa, jossa on jotain kivaa jujua. Ehkä turvallisinta olisi laittaa ko. laatasta pieni "soiro" ja muuten seinät kiiltävältä valkoisella laatalla. Tai sitten pelkästään valkoista blanko laattaa.

Yksi idea vois olla laittaa lattia muiden kosteiden tilojen tapaan mustalla laatalla ja jatkaa sitää tehosteseinään, muuten valkoiset seinät. Siinäpä pähkinää taas purtavaksi. Ja tilaus olisi hyvä saada matkaan jo huomenna.


Keittiökaupasta soitettiin, ettei kiiltävä musta laminaattitaso onnistukaan, sillä sitä ei ole enää saatavilla. On kuulemma tullut niin paljon reklamaatioita. Eli taso uusiksi...enten tenten, tason värivaihtoehdot lienevät valkoinen, puu, harmaa. Vitivalkoinen keittiö tummalla lattialla ja värikkäällä välitilalla (maalia ja lasi päälle) voisi olla passeli.

1 kommentti:

 1. Päädyimme simppelimpään eli samoilla linjoilla laattojen suhteen kuin muissakin kosteissa tiloissa:
  - lattia: mustaa mattalaattaa (30x60)
  - seinä: kiiltävä valkoinen laatta (30x60)
  - tehosteseinä: matta harmaa (30x60)

  Hankimme myös edullisesti jämäerän mustaa kiiltävää/lasitettua laattaa (30x60) keittiöön ja eteiseen tuota samaaa harmaata laattaa (30x60).

  Jee! Se laatoista!

  VastaaPoista