torstai 16. helmikuuta 2012

Pinnoissa ollaan...

Hupsis, aika menee nopeaa! Blogin kirjoittaminen on jäänyt arkisten kiireiden jalkoihin...

Raksailu etenee melkoisen hyvin, pinnoissa ollaan. Koti näyttää paljon valmiimmalta ja valoisalta, nyt kun pinnat ovat valkoiset.

kaikenlaista pientäkin näpräyshommaa
riittää rakentajalla,
esim. ikkunoiden tiivisteiden laittamista..
Alan ammattilaisena setäni urakoi talolla tasoitehommissa. Oli muuten mahdoton kosteus talon sisällä tuona viikonloppuna, kun seiniin vedettiin pakkelia...Ulkona oli pakkasta yli 20 ja sisällä vesi vain valui ikkunoita pitkin!

Lattiasta:
Lattiapinnan valitseminen on yllättävän vaikeaa: pitäisi onnistua valitsemaan sellainen pinta, joka kestää aikaa, on mukava jalan alla, sopii kotiin ja sisustukseen.

Olin jo aikeissa tilata Cellon featured white laminaattilattian, mutta se osottautui aivan liian likasen harmaaksi. Näillä näkymin hankimme Pergon beigeä tammilaminaattia. Toivottavasti se osottautuu hyväksi!

Keittiö on myös tuloillaan, jännittävää!

Ja saunapaneelit on valittu (semmosta leveää magnoliapaneelia seiniin ja lämpökäsiteltyä haapaa lauteisiin). Tilausta ei ole vielä tehty, tarjouspyynnöt ovat vetämässä. Yllättävän hitaita ovat liikkeet vastaamaan...Muutenkin myyjissä on mielestäni valitettavan vähän todellisia ammattilaisia. Sellaisia myyjiä, joita oikeasti kiinnostaa asiakas ja hänen tarpeensa. Hm...

Mutta valoa näkyy tunnelin päässä ja ilmeisesti pääsemme muuttamaan viimeistään huhtikuun aikana. Jipii!

ihanan valoisaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti